Suusasarjale tõmmati joostes joon alla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandis tegutseva Sakala suusaklubi kolmandale suusasarjale tõmmati kolmapäeval joon alla ning viimase etapi kohapunktid jagati teist korda sarja ajaloos jooksuvõistlusena.

Tänavu olid korraldajad osalejatele kavandanud huvitava, ent võrdlemisi raske raja. Start anti Trepimäe otsast ja siis tuli joosta läbi väikese Kassisaba tänava, edasi laskuda mööda munakivikattega Pikka tänavat, seejärel joosta üle Ranna puiestee vetelpäästejaama juurde, pöörata Vesiflirdi kohviku juurest üles ning jõuda tenniseväljakute ja staadioni vahelt otse mäkketõusuga Trepimäe otsa lõpujoonele.

Sakala suusaklubi liige Silver Koovit tõdes, et ehki loodus on neid senise kolme hooaja vältelt võrdlemisi tublisti nöökinud, oli sel kolmapäeval vähemasti kena ja veidi soojem ilm kui talvekuudel.

Etapil osales 35 jooksjat. Meestest oli võitja Ülari Kais ja naistest Karolina Pugal, ent ajaliselt parim naisjooksja oli N-16 klassis võistlev Anette Peltser. Sarja koondtabelis läksid osalejatele kolmest peetud etapist kirja kahe edukama kohapunktid ning selles arvestuses korjas meesteklassis parima summa Indrek Hubel ja naistese Karolin Pugal.

Viljandi suusasarja kavandatud neljast osavõistlustest õnnestus korraldajatel sellel aastal ellu viia kolm: kaks esimesest Holstre-Polli kunstlumerajal suusatades ning nüüd siis kolmas jooksuvõistlusena.

«Üritame järgmisel aastal ikka uuesti. Loodame lumisemaid tingimusi,» ütles Silver Koovit.

Kolmapäevase osavõistluse tulemused on siin ja koondprotokolli siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles