Kõige enam kiirust ületanud tabati Kesklinna kooli juures

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiiruse kontroll
Kiiruse kontroll Foto: Elmo Riig / Sakala

Politseinikel on plaan mõõta kolmapäeva jooksul kiirust Viljandimaal 41 punktis, mille liiklejad märkisid liiklustalgute kaardile kui teelõigud, kus juhid kipuvad kiirust ületama.

Kella 14 ajal oli kümmekond kiirusemõõtmisega ametis olevat politseinikku läbi käinud 15–20 kohta ning tabanud ka hulga kiiruseületajaid. Viljandi patrullipolitseinike juhi Alar Sadama sõnul saavad täpsed arvud selgeks neljapäeva hommikuks.

Sadam ise oli pärastlõunaks mõõtnud kiirust Viljandis kolmes kohas ning kõige suurema kihutaja tabanud Kesklinna kooli juures, kus kiirus on piiratud 40 kilomeetrini tunnis. Seal sõitis üks autojuht radarisse kiirusega 62 kilomeetrit tunnis. «Seal oli ületajaid omajagu,» meenutas Sadam. Need, kelle kiirus oli pisut üle lubatu, pääsesid hoiatava vestlusega, aga kui kiirus juba ohtlikult suureks läks, alustati ka trahvi toovat menetlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles