Õpilased saavad tulevikutalendi tiitlit ja stipendiumi taotleda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima logo.
Maxima logo. Foto: Peeter Kümmel

Stipendiumikonkurss «Tulevikutalent 2017» ootab taas talendikate viienda kuni 12. klassi õpilaste taotlusi. Asjatundjatest žürii valitud tulevikutalente ootab kuni 1500-eurone stipendium.

Eelmisel kuuel aastal on tulevikutalendi tiitli ja stipendiumiga tunnustatud 137 Eesti noort. «Oleme aidanud Eesti talendikaid noori nende unistustele lähemale,» ütles stipendiumikonkursi ellu kutsunud Maxima Eesti avalike suhete direktor Katja Ljubobratets. Eelmisel aastal valis žürii 12 tuleviktalenti rohkem kui 300 kandidaadi seast. Viljandimaalt kandideeris kümme noort.

Tänavu otsitakse tulevikutalente neljas Eesti arengu seisukohalt tähtsas kategoorias: teadus, sport, kultuur ja ettevõtlikkus.

«Nagu on saanud tavaks, teevad valiku iga kategooria tipud. Seekord kuuluvad žüriisse olümpiavõitjast korvpallitreener Tiit Sokk, laulja ja saatejuht Gerli Padar, teadussaate »Rakett 69« saatejuht ja kohtunik Aigar Vaigu ning ETV+ peatoimetaja Darja Saar,» rääkis Katja Ljubobratets. «Stipendiumi taotlemiseks on noortel vaja esitada hiljemalt 15. mail motivatsioonikiri või -video koos lisadega. Täpsemat infot leiab konkursi kodulehelt www.tulevikutalent.ee või Facebookist.»

Žürii valikul selgub 12 noort talenti ning stipendium antakse neile kätte juuni algul asetleidval auhinnagalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles