«Apsurtne» süüdistus paisati ühismeedias laiali

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viielauseline teade, mis eile kahes nõndanimetatud märgatud-kommuunis rippus, kubiseb kirjavigadest.
Viielauseline teade, mis eile kahes nõndanimetatud märgatud-kommuunis rippus, kubiseb kirjavigadest. Foto: Peeter Langovits / Postimees, kuvatõmmis

Eile rippus viiendat päeva sotsiaalmeedias kahe niinimetatud märgatud-kommuuni lehel postitus, milles üht Viljandimaa päästeameti töötajat süüdistati korruptsioonis. Süüdistus oli otsene, kuid üldsõnaline ja segane.

Kirjavigadest kubisevas viielauselises teates räägitakse «korruptsiooni kahtlusega ametnikust», kes olevat ühe ürituse loa taotlemisel esitanud «apsurtseid» küsimusi, et kooskõlastuse andmisest keelduda.

«Kui kelelgi on probleeme selle ametnikuga ange teada.Mina tegin temakohta avalduse politseisse,» seisab postituses (kirjapilt muutmata – toimetus). Seda, mismoodi päästeametnik loa andmisest keeldudes isiklikku hüve võiks saada, kirjutaja ei selgita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles