Algas aasta suurpere konkurss

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu valiti konkursi võitjaks perekond Aan Tartumaalt.
Mullu valiti konkursi võitjaks perekond Aan Tartumaalt. Foto: Eesti Lasterikaste Perede Liit

Esmaspäevast saab esitada kandidaate aasta suurpere konkursile. Tiitli väljaandmisega väärtustatakse ja tunnustatakse Eesti terveid ja tugevaid suurperekondi. Kandidaate saab esitada Eesti lasterikaste perede liidu (ELPL) kodulehel 2. maini.

Aasta suurpere aunimetuse annavad ELPL ja Bigbank ühtsuse ja lasterikkuse au sees hoidmise eest suurperele, kus kasvab vähemalt neli last. Tiitel ja sellega kaasnev 4000-eurone preemia antakse võitjale 13. mail traditsioonilisel suurperepäeval Tallinna loomaaias.

ELPL-i president Aage Õunap kõneles, et tänavu kaheksandat korda välja antavale tiitlile oodatakse kandideerima kõiki nelja või enama lapsega Eesti peresid, mille kõik liikmed on tublid, töökad ja teistele eeskujuks. Mullu valiti konkursi võitjaks perekond Aan Tartumaalt. Suurpere vanemad Janne ja Peeter Aan kasvatavad seitset last. Nad on eeskujuks paljudele perekondadele ning neid võib iseloomustada kui aktiivseid, rõõmsameelseid ja avatud inimesi.

Kandidaate võivad esitada kõik Eesti asutused, ettevõtted, pereliikmed ja tuttavad ELPL-i veebilehe vahendusel.

Eelregistreerimine lõpeb 2. mail kell 10.

ELPL on loodud 1996. aastal eesmärgiga toetada lasterikkaid peresid Eestis. Organisatsiooni kuulub 19 ühendust, kes koondavad enda alla pered, kus kasvab vähemalt neli last.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles