FILMIARVUSTUS. Kaasahaarav põnevik

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmis «Kiired ja vihased 8» meelitab müstiline naine peategelase Domi kuritegelikku maailma, millest too kuidagi välja ei saa.
Filmis «Kiired ja vihased 8» meelitab müstiline naine peategelase Domi kuritegelikku maailma, millest too kuidagi välja ei saa. Foto: Kaader filmist

​«Kiireid ja vihaseid» peetakse üheks maailma armastatumaks filmiseeriaks. Selle esimene osa linastus 2001. aastal ning tänavu on järg jõudnud kaheksanda osani.

Häbi või mitte, aga esimest seitset filmi ei ole ma täispikkuses vaadanud. Millegipärast ei ole selle filmi menukus minuni jõudnud. Et tihtipeale on uus osa seotud tugevalt eelmistega, olin pisut skeptiline, kas ma selle sisu mõistan.

Action, põnevik, kriminull. Filmi peategelane Dom, keda kehastab Vin Diesel, on koos armastatu Lettyga mesinädalatel. Ühtäkki ilmub müstiline naine, kes Domi kuritegelikku kampa meelitab. Dom on sunnitud reetma oma meeskonna ja lähedased ning seisab silmitsi oma elu raskeimate katsumustega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles