Lauatennisistid kuhjasid kogu Eestist trofeesid kokku

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Tallinnas peetud rahvaliiga osalejaterohkel turniiril jõudis finaali kaks Viljandi Sakala klubi meest. Esikoha sai Denis Vammus.
Laupäeval Tallinnas peetud rahvaliiga osalejaterohkel turniiril jõudis finaali kaks Viljandi Sakala klubi meest. Esikoha sai Denis Vammus. Foto: Erakogu

Läinud nädalavahetus oli Viljandimaa lauatennisemängijatele edukas: nad tõid auhindu koju Tartust, Tallinnast, Pärnus ja Mustveest.

Laupäeval olid võistlused Tallinnas ja Mustvees. 99 mängijaga oli osalejaterohkem Tallinnas peetud rahvaliiga turniir ning seal jõudsid finaali Sakala klubi liikmed Denis Vammus ja Martin Printsmann. Klubikaaslaste omavahelises visas viiesetises esikohaheitluses jäi 3:2 peale Denis Vammus.

Mustvees leidis aset kohaliku karikasarja finaaletapp, millel oli osalejaid 54. Seal näitas suurepärast mängu Sakala klubi kasvandik Rainer Valo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles