Linnapea: ma ei saa veel öelda, kas kandideerin uuesti (2)

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
IRL võitis Ando Kivibergi juhtimisel Viljandis eelmised valimised. Ometi on nüüd lahtine, kas see erakond kandideerib maakonnakeskuses oma nime all.
IRL võitis Ando Kivibergi juhtimisel Viljandis eelmised valimised. Ometi on nüüd lahtine, kas see erakond kandideerib maakonnakeskuses oma nime all. Foto: Marko Saarm (montaaž)

Isamaa ja Res Publica Liidu juhtimiskriis muutub üha tulisemaks ja ähvardab jälje jätta sügiseste kohalike valimiste ettevalmistustele.

Enam kui kaks kümnendit sellesse parteisse kuulunud Viljandi linnapea Ando Kiviberg loodab siiski, et siin suudetakse keskkontori kismasse suhtuda külma peaga. Ometi ei söanda ta veel välja öelda, kas kandideerib teist korda linnajuhiks ning kas tema mõttekaaslased lähevad valimistele erakonnana või mõne umbmäärasemat sorti valimisliidu sildi all.

Keegi ei kahtle, et Isamaa ja Res Publica Liidus (IRL) käib kibe võimuvõitlus ja erakonna edasise käekäigu kohta on õhus eri stsenaariumid. Ando Kiviberg, kuidas teie oma koduerakonna hetkeseisu näete ja mõtestate?

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles