Kaks Viljandi ratturit lõpetasid Prantsusmaal esikümnes

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endised klubikaaslased Greg Hallop (vasakul) ja Kristjan Johanson sõidavad sellest hooajast Prantsusmaa amatöörmeeskondades. Pilt on tehtud talvel Eesti koondise laagris.
Endised klubikaaslased Greg Hallop (vasakul) ja Kristjan Johanson sõidavad sellest hooajast Prantsusmaa amatöörmeeskondades. Pilt on tehtud talvel Eesti koondise laagris. Foto: Erakogu

Nädalavahetusel teenisid kaks Viljandi rattaklubi kasvandikku Prantsuse amatööride ühepäevasõitudel koha esikümnes. Meeskonnas UC Aubenas sõitev Kristjan Johanson oli GP de Néoules’ ühepäevasõidul üheksas ja Team Peltraxi esindaja Greg Hallop sõidul GP de Bologne kümnes.

Kristjan Johansonil lõppes 120-kilomeetrine võidusõit vihmas ja rahes grupifinišiga. Võidu võttis Nazar Lahodych. Johanson sai võitjaga sama aja ja protokolli kirja üheksanda koha. Tema eestlasest meeskonnakaaslane Steven Kalf lõpetas 15. kohaga ning teised eestlased katkestasid.

Ehkki 19-aastasele viljandlasele oli see hooaja esimene kord lõpetada Prantsusmaal esikümnes, ise ta sõiduga rahule ei jäänud. Ta rääkis, et püsis kogu võistluse suures peagrupis ja paarsada meetrit enne finišit olnud lõpukurvi jõudis viiendal positsioonil. Paraku sundis konkurendi ohtlik manööver teda pidurdama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles