Kert Varik püüab rattale väikest numbrit hankida

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Varik ja Maarek Miil alustasid võistlushooaega läinud nädalal Saksamaal ning jätkavad sealsetel meistrivõistlustel juba homme. Krossisõitjate hooaja peaeesmärk on maailmameistrivõistlused, milles nad loodavad kaasa teha kõik etapid.
Kert Varik ja Maarek Miil alustasid võistlushooaega läinud nädalal Saksamaal ning jätkavad sealsetel meistrivõistlustel juba homme. Krossisõitjate hooaja peaeesmärk on maailmameistrivõistlused, milles nad loodavad kaasa teha kõik etapid. Foto: Erakogu

Karksi valla motokrossimees Kert Varik läheb oma kolmandale maailmameistrivõistluste hooajale vastu uuendusliku rattaga ja senise karjääri parimas võistlusvalmiduses.

Möödunud nädalavahetusel tuli Kert Varik koos oma korvimehe Maarek Miiliga kõrgetasemelisel Saksamaa külgvankrite motokrossi meistrivõistluste etapil tehniliste ja tervislike raskuste kiuste neljandaks.

Etapi eel proovis ekipaaž Itaalias uut võistlusmootorratast AYR-KTM, mis tahtis esialgu kõvasti timmimist. Kaks ööpäeva kulus selleks, et leida üles elektroonikaviga. Siis sai Kert Varik pihta mingi allergiaga, mille mõjul läks labakäsi paiste ja ville täis. Pärast päevast Itaalia meditsiinisüsteemi proovilepanekut saadi abi lõpuks Eestist Külvar Mandilt, kes distantsilt ravi määras.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles