Kuidas kõike teadvast fanaatikust sai end lollina tundev spetsialist

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artikli autor (vasakul) ja Alvar Loog ehk James tööpostil. Selle Viljandi jalgpalli pärast südant valutava duo kommentaare saab, tahate või mitte, kuulda käesoleval vutihooajal peaaegu kõigil Viljandi Tuleviku kodumängudel.
Artikli autor (vasakul) ja Alvar Loog ehk James tööpostil. Selle Viljandi jalgpalli pärast südant valutava duo kommentaare saab, tahate või mitte, kuulda käesoleval vutihooajal peaaegu kõigil Viljandi Tuleviku kodumängudel. Foto: Marko Saarm

Kas Nikolai Ozerovi mäletate? Aga Tõnu Tammaru ja Tiit Rääku?  Kui olete kaheksakümnendate laps, kes koos isaga Kesktelevisioonist jäähokit ja Eesti televisioonist korvpalli vaatas, siis ilmselt mäletate.

Fanaatilisele tugitooliatleedile on telekommentaator lahutamatu kaaslane. Mida enam on fanaatik oma alasse kiindunud, seda nõudlikum on ta kaaslase vastu. See muudab kommenteerimise raskeks tööks, mida keegi naljalt teha ei võta.

Aga alati on kusagil mõni naga, kes arvab, et ta suudab. Kui mitte eelkäijatest paremini, siis igatahes mitte halvemini. Et ma ise ühel päeval selleks nagaks võiksin osutuda, ei osanud ma veel aasta eest uneski aimata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles