Ugala tuli inimeste sekka tagasi, vabameelne nagu muiste

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aplaus pärast esietendust, Lembit Petersoni lavastatud «Nähtamatut daami», mürises pikki minuteid. Uue maja õnnestunud avalavastuse järel vallandunud emotsioonipuhangut võimendas teadmine: Ugala on oma päris kodus tagasi.
Aplaus pärast esietendust, Lembit Petersoni lavastatud «Nähtamatut daami», mürises pikki minuteid. Uue maja õnnestunud avalavastuse järel vallandunud emotsioonipuhangut võimendas teadmine: Ugala on oma päris kodus tagasi. Foto: Elmo Riig

Kaua tehtud kaunikene. Ilusam kui enne ja ometi nii koduselt tuttavlik. Palju räägitud ja kaua oodatud. Ta on tagasi, see meie Ugala!

Põhjaliku uuenduskuuri läbinud Ugala teatri avamispidu laupäeva õhtul kandis endas rõõmsat, isegi pisut ülemeelikut vibratsiooni. Reporterite saabumise ajal, napp 20 minutit enne uste avamist, riputati fuajees seinale viimaseid pilte. Kõik oli puhas, värske ja lõhnav. Ja kõikjal võis näha õnneuimas, ent pisut äreval ilmel sebivaid ugalasi. 

Suure saali ukse ees olid ametis kolm tütarlast: nad valasid hiiglaslikest kastrulitest sadadesse klaasidesse seda üht ja ainust, Ugala jäätisekokteili. Teatri kunstiline juht Ott Aardam, kelle palusime manukaks, tuvastas pisukese mekutamise järel, et kõik on endine: see magus neste maitseb täpselt samamoodi nagu vanasti. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles