TÄNAVAKÜSITLUS. Milliseid töid toob teile kaasa homme algav kevad?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavaküsitlus 19. märtsil 2017 Viljandis.
Tänavaküsitlus 19. märtsil 2017 Viljandis. Foto: Elmo Riig / Sakala

Uurisime inimestelt, milliseid töid ja tegemisi toob neile kaasa esmaspäeval kell 12.29 algav kevad. 

Hanna Jõgi. Foto: Elmo Riig
Hanna Jõgi. Foto: Elmo Riig Foto: Elmo Riig / Sakala

Hanna Jõgi: "Minu jaoks algab kevad siis, kui saan esimest korda autot pesta. See on veel tegemata. Teiseks märgiks on see, kui saab muru niita. Siis on kevad täielikult kohal. Tänase ilma järgi otsustades tundub, et auto tuleb ikka enne puhtaks pesta, kui saab muru kallale minna. Meil on ka hiljuti soetatud maakodu, kus tegemisi jätkub kogu perele."

Maigi Tilga. Foto: Elmo Riig 
Maigi Tilga. Foto: Elmo Riig Foto: Elmo Riig / Sakala

Maigi Tilga: "Kuna me elame kortermajas, siis on esimene töö akende pesemine. Maakodus tuleb oksi lõigata. Kevadeigatsus on väga suur, juba detsembrist saadik ootame. Talv on pime ja raske taluda."

Pilvi Käärik. Foto: Elmo Riig 
Pilvi Käärik. Foto: Elmo Riig Foto: Elmo Riig / Sakala

Pilvi Käärik: "Aiamaal saab toimetama hakata. Meil on oma maja, nii et tööd jagub: okste lõikus ootab, muru riisumine. Talv on olnud hea puhkuse aeg, käed juba veidi sügelevad tööde järele. Istikud on meil juba aknalaual: sööme oma kasvatatud salatit ja ka tomatitaimed on kenasti kosunud."

Raimo Jakson. Foto: Elmo Riig
Raimo Jakson. Foto: Elmo Riig Foto: Elmo Riig / Sakala

Raimo Jakson: "Hirmsaid töid! Murud ja värgid ootavad. Suvilas juba kõpitsemine käib, muruplatsile oleme rehaga kallale läinud. Mul on märtsis ka sünnipäev, nii et kõik on uus: aastaring ja uued tegemised. Elu on ilus!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles