Projektijuht: Ugala saab avapeoks valmis

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömehed teevad Ugalas viimaseid ponnistusi, et laupäeva õhtuks oleks kõik valmis ja puhas.
Töömehed teevad Ugalas viimaseid ponnistusi, et laupäeva õhtuks oleks kõik valmis ja puhas. Foto: Elmo Riig

Ehitajad ja koristajad on Ugala teatrimajas töötanud viimastel päevadel sõna otseses mõttes ööpäev läbi ning ehituse tellijana ametis olev projektijuht Priit Hõbejärv on kindel, et avamise hetkeks on maja külalistele valmis.

Laupäeva õhtul saabuvad Ugalasse esimesed külalised ning Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi projektijuht Priit Hõbejärv võis reede hommikul täie veendumusega kinnitada, et selleks ajaks on kõik publikule mõeldud ruumid valmis. „Eks see maja käimajooksmine võta aega ka järgmistel nädalatel, sest väga palju asju on vaja häälestada nendele inimestele, kes seda maja kasutama hakkavad,” selgitas projektijuht.

Ööl vastu reedet olid kogu aeg mõni töömees kuskil ametis. Kella kolme ajal tegid Hollandist saabunud lavapaigaldajad oma tööd. Hommikul kella kuuest askeldasid juba mööblipaigaldajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles