Serviti lammutas võõrustajate mängumasina juppideks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC treener Marko Koks
Viljandi HC treener Marko Koks Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste tugevama vahegrupi kohtumine andis võõrustaja rollis olnud Viljandi HC meeskonnale kibedalt suure 22:34 kaotuse.

Teatud määral suutsid viljandlased tiitlikaitsjaga seekord sammu pidada vaid esimese mängupoolaja, see lõppes 15:11 Serviti edunumbritega. Kohtumise teine poolaeg möödus juba selgelt külalismeeskonna kontrollimisel ning tõi Põlva Servitile liigatabelisse kindlad kaks punkti lisaks.

Viljandi HC meeskonna suuremad väravaviskajad olid kolmapäeval Raiko Roosna ja Kristo Voika, mõlema kontole kogunes viis väravat.

Viljandi käsipallimeeskond jätkab oma võistlushooaega välismaal, Soomes. Eeloleval reedel ja laupäeval mängib meeskond sealse Riihimäen Cocksiga Baltiliiga veerandfinaali. Liigas oma alagrupist neljandana veerandfinaali trüginud Viljandi HC läheb kahemängulises play-off’is vastamisi A-grupi võitja ja liigas tiitlikaitsja seisust hoidva konkurendiga.

Neljapäeval võõrustab koduses meistriliigas Viimsi/Tööriistamarket Postimees.ee vahendusel nähtavas kohtumises HC Kehra/Horizon Pulp&Paperit ja HC Tallas mängib kodus Arukülaga.

Viljandi HC jätkab Eesti meistrisarja tuleval kolmapäeval kodusaalis, kui Viljandisse sõidab Viimsi meeskond.

Liigatabel:

  1. Põlva Serviti (20 punkti)
  2. HC Kehra/Horizon Pulp&Paper (16)
  3. Viimsi/Tööriistamarket (13)
  4. Viljandi HC (12)
    -----------------
  5. HC Tallas (4)
  6. Aruküla (4)
  7. Tapa (3)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles