Korvpallurid teevad algust veerandfinaaliga

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Viljandi meeskond alustab täna kell 19.30 Viljandi spordihoones Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga veerandfinaalseeriat, milles tema vastane on TLÜ / Kalev II.
BC Viljandi meeskond alustab täna kell 19.30 Viljandi spordihoones Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga veerandfinaalseeriat, milles tema vastane on TLÜ / Kalev II. Foto: Erakogu

​BC Viljandi meeskond alustab täna kell 19.30 Viljandi spordihoones Eesti korvpallimeistrivõistluste teise liiga veerandfinaalseeriat Tallinna Ülikool / Kalevi teise esinduse vastu.

Tänavune liigahooaeg on BC Viljandil läinud kenasti: põhiturniiril teenis ta oma grupis esikoha ning sellele järgnenud tugevama vahegrupiturniiri neljanda tulemusega liikus ta otse veerandfinaali.

Tänane vastane on aga kahtlemata tugevast puust. Nagu ütles Viljandi meeskonna esindaja Arto Vaha, on see Eesti kõrgliiga meeskonna TLÜ/Kalev duubelkoosseis ning see tähendab, et noorte korvpallurite kõrval on ka professionaale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles