Trad.Attack! andis kontserdi ilmakuulsas videokanalis

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sandra Vabarna torupillimäng avaldab muljet üle ilma. Trad.Attack!-i uus album «Kullakarva» ilmub mais, albumi esitlustuur viib bändi esinema väga paljudesse riikidesse nii Euroopas kui mujal maailmas.
Sandra Vabarna torupillimäng avaldab muljet üle ilma. Trad.Attack!-i uus album «Kullakarva» ilmub mais, albumi esitlustuur viib bändi esinema väga paljudesse riikidesse nii Euroopas kui mujal maailmas. Foto: Valdo Ots

​Viljandist võrsunud trio Trad.Attack! on nüüd ühes nimekirjas koos sadade selliste maailmakuulsate artistidega nagu The xx, Arctic Monkeys, The War On Drugs ja Grimes. Nimelt võib kõigi nende minikontserte leida ülipopulaarselt videokanalilt KEXP.

KEXP on tegelikult USA-s Seattle’is registreeritud raadiojaam, kuid tema menukaimaks artikliks on umbes kahekümne minuti pikkused kontserdid, mida ta salvestab maailma eri paigus ja nii edetabeli tippude kui võrdlemisi vähe tuntud artistidega. KEXP Live on kanal, mida jälgivad regulaarselt ka paljud melomaanid Eestist ning ühel märtsihommikul oli nende rõõm eriti suur, leides tavapäraste superstaaride seast tuttava nime. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles