Tajuvad riske, muretsevad sõprade pärast, aga ise tarvitavad ikka

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noorte seas tehtud uuring näitas, et noored tarvitavad alkoholi eelkõige kodus, sõprade juures, avalikel üritustel, meelelahutuskohtades või sõpradega pargis.
Viljandi noorte seas tehtud uuring näitas, et noored tarvitavad alkoholi eelkõige kodus, sõprade juures, avalikel üritustel, meelelahutuskohtades või sõpradega pargis. Foto: Mikk Mihkel Vaabel

Majapeod ja korralikud läbud... Nii mõnelgi ehk kerkib silme ette pilt nooruspõlvest, mil «pinnakal» pudel kanget ja mõned lahjemad lauale pandi ning alaealisena keelatut mekkima asuti

Kaks 14-aastast noort jõid ühe koolimaja juures viina seni, kuni üks neist teadvuse kaotas. Tal oli alkoholimürgitus ja ta jäi haiglaravile, kuniks organism oli puhas ja tervis taastunud.

17-aastane noormees oli joonud viina ja õlut ning jäänud nii purju, et vajas meedikute abi. Ta viidi haiglasse. Kui patrull sinna asjaolusid kontrollima jõudis, mõõdeti noorukil eluohtlik, rohkem kui kolmepromilline joove. Õnneks sai ta aegsasti abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles