Noored vormisid Elvas kolmikvõidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmikvõidu saanud Viljandi rattaklubi M-16 vanuseklassi noormeestest jõudis esimesena finišisse Toomas Vool (keskel). Teisena lõpetas Henri Treimuth (paremal) ja kolmandana Erki Laanemäe.
Kolmikvõidu saanud Viljandi rattaklubi M-16 vanuseklassi noormeestest jõudis esimesena finišisse Toomas Vool (keskel). Teisena lõpetas Henri Treimuth (paremal) ja kolmandana Erki Laanemäe. Foto: Erakogu

​Laupäeval Elvas peetud Eesti jalgratturite talikrossimeistrivõistlustel tegid Viljandi rattaklubi noormehed kübaratriki, hõivates M-16 klassis kõik kolm medalikohta. Juunioride sõidus pälvis Joosep Sankmann hõbeda.

44. Elva talikross ja 23. Eesti talikrossimeistrivõistlused said tänavu teoks sügiskrossi omadega sarnanevates oludes. Nädala jagu püsinud plusskraadid olid raja lumest ja jääst puhtaks sulatanud ning vihmahood olid paar pehmemat kohta porimülkaks muutnud.

«Rada meenutas cyclocross’i oma ja korraldajad olid looduskaitsjate nõudmisel sunnitud seda ka palju muutma. Oleks seda varem teadnud, oleks noortel lasknud hoopis cyclo-rattad kaasa võtta,» rääkis Viljandi rattaklubi treener Marek Johanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles