Riho Resnis teenis kaks medalit

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erakogu

Laupäeval Tartus Eesti maaülikooli spordihoones peetud 90. Eesti tõstmise meistrivõistlustelt tuli Mõisakülla kaks medalit.

Mõlemad tõi viis aastat tõstespordist eemal olnud kolmekordne Eesti meister Riho Resnis. Alla 85-kiloste kehakaalus sai ta rebimises 123 kiloga hõbemedali ja kogusummas 263 kiloga pronksmedali. Kaalus alla 77 kilo konkureerisid medalitele Mõisakülast veel Indrek Jürise ja Reivo Keng. Rebimises, kus 100 kiloga võideti pronksmedal, olid selle raskuse esimest korda alistanud Reivo Keng ja Indrek Jürise vastavalt neljas ja viies. 215-kilose kogusumma saanud Indrek Jürise lõpetas meistrivõistlused neljanda tulemusega.

Pildil on alla 85-kiloste kehakaalu rebimise autasustamise teisel astmel Riho Resnis. Võitjana seisab tema kõrval Eesti viimaste aastate edukaim tõstesportlane, vigastusest taastuv Leho Pent.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles