Viljandi võõrustab kooliliiga finaliste

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti võrkpalli liidu, koolispordi liidu ja toetajate ühise projekti «Võrkpalli kooliliiga» finaalturniir peetakse reedel ja laupäeval Viljandi sprodihoones.


«Võrkpalli kooliliiga» on üleriigiline seitsmenda kuni üheksanda klassi õpilaste kaheastmeline turniir, millel ei osale Eesti meistrivõistlustele litsentseeritud noorvõrkpallurid.

Liiga esimese etapina peeti nii tütarlastele kui poistele võistlusi maakondades ja suuremates linnades. Finaalturniiril osalevad regioonide võitjad, ligi 40 võistkonda.

Viljandis peetava finaalturniiri esimesel päeval võtavad mõõtu noormehed, teisel tütarlapsed. Mõlemal algavad võistlused Viljandi spordihoones kell 10.

Osalevad kõikide Eesti maakondade ja viie suurima linna (Tallinn, Tartu, Pärnu, Narva ja Kohtla-Järve) edukamad koolid. Viljandimaalt teevad mõõduvõtul kaasa Kalmetu ja Jakobsoni kooli meeskond ning Kitzbergi ja Suure-Jaani gümnaasiumi naiskond.

Väärtustamaks õpilaste osavõttu «Võrkpalli kooliliigas», autasustatakse lisaks võitjatele kõiki liigas osalejaid nimelise diplomi ja magusa auhinnaga, finaalturniiri paremad saavad aga karika, medali ja diplomi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles