Kirg, mis paneb mehed jooksma nagu oravad rattas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esindusmeeskonna mängijad Janar Õunap ja Gerdo Juhkam tõkkeid ületamas.
Esindusmeeskonna mängijad Janar Õunap ja Gerdo Juhkam tõkkeid ületamas. Foto: Elmo Riig

Kui meie hakkame puhkama, siis nemad alles alustavad tööd. Kui meie naudime elamust, siis nemad pakuvad meile seda. Kui meie ootame võitu, siis nemad annavad selle saavutamise nimel endast kõik.

Nädala selgroog on murtud. On neljapäeva õhtu, kell on tiksunud veidi üle kuue ja väljas on läinud hämaraks. Suur osa tööinimesi on koju jõudnud, õhtusöögigi valmis teinud ning end diivanile logelema lubanud, et televiisorist uudiseid ja meelelahutussaateid vaadata. Uni tikub vaikselt peale ja mõtted on juba nädalavahetusel.

Aga on seltskond mehi, kes sel ajal hoopis tegutsema hakkavad. Üks neist lõpetab kerget õhtusööki, teine haarab energia saamiseks poest banaani. Kolmas sõidab Tartust Viljandisse ja neljas ruttab alles kodu poole, et sealt õige pea taas lahkuda. Neil kõigil on sama siht. Võib öelda, et nad lähevad tööle. Nad pakivad suure spordikoti ja kiirustavad Viljandi järve äärde. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles