Kooli loovtööna valmis video Karksi vallast

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

August Kitzbergi nimelise gümnaasiumi õpilased tegid ühise loovtööna video, mis on korraga pühendatud Karksi valla 25. aastapäevale ja selle kadumisele.

Video autorid on XI ja XII  klassi õpilased Eero Maling, Anna Leena Tae, Hanna-Lauren Loit ja Kaidi Veske. Karksi valla kodulehe teatel lähtuti teemat valides tahtest midagi koduvalla jaoks ära teha ja arendada oma filmitegemise oskusi.

Video tegijate seletusel on valda tutvustava video peategelane Eero Maling, kes käib valla asutustes ja vaatamisväärsuste juures. Ta propageerib korraga liikuvat eluviisi, näitab valla spordivõimalusi ja osaleb suurematel kultuurisündmustel.

«Video on pühendatud valla 25. aastapäevale ja on hea mälestus Karksi vallast pärast haldusreformi. Video on jäädvustatud 2015. ja 2016. aastal, kokku poolteise aasta jooksul,» selgitasid autorid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles