Kaks hõbedat aitasid üksikmängus saadud pettumust siluda

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Saaremäe (ees) võitis Eesti meistrivõistlustel paarismängus kaks hõbedat. Kui meespaarismängus koos Toomas Libenega saavutatud teist kohta nimetas ta korralikuks tulemuseks, siis segapaarismängus Reelica Hansoniga teenitud hõbe oli üllatus.
Rivo Saaremäe (ees) võitis Eesti meistrivõistlustel paarismängus kaks hõbedat. Kui meespaarismängus koos Toomas Libenega saavutatud teist kohta nimetas ta korralikuks tulemuseks, siis segapaarismängus Reelica Hansoniga teenitud hõbe oli üllatus. Foto: Erakogu

Tallinnas peetud Eesti lauatennise meistrivõistlustel Viljandimaa sportlased üksikmängus kõrgemasse konkurentsi sekkuda ei suutnud. Meie esinumber Rivo Saaremäe silus individuaalturniiri pettumust kahe hõbedaga paarismängus.

«Mõistagi ootasin ma üksikmängus paremat tulemust,» lausus mullune meeste üksikmängu pronksmedalist Saaremäe.

Tänavu jäi ta pärast kaht võidukat matši veerandfinaalis Maardu klubi esindavale Aleksandr Lušinile alla ning et ta loobus uudsest võimalusest sealt turniiri jätkata, sai ta kümnenda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles