Eriline maraton pälvis sõitjatelt vaid kiidusõnu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval sõideti Otepääl 44. Tartu suusamaraton. Harjumuspärasest erinevas vormis suusapeol osales kokku 2875 spordisõpra.
Laupäeval ja pühapäeval sõideti Otepääl 44. Tartu suusamaraton. Harjumuspärasest erinevas vormis suusapeol osales kokku 2875 spordisõpra. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu suusamaratoni eliitgrupi 34-kilomeetrisel distantsil läks nii meeste kui ka naiste seas võit Prantsusmaale. Parima eestlasena lõpetas Kein Einaste 11. kohaga. Viljandimaa parimana sai Indrek Hubel 82. koha.

Võistlus peeti tänavu kahel päeval, 25. ja 26. veebruaril. Osalejad olid jagatud kuude stardigruppi ja sõideti kuuekilomeetrisel rajal.

Eliitgrupi start anti pühapäeva hommikul ning selles läksid teiste seas rajale 22 suusatajat, kes olid registreerimisel oma elukohaks märkinud Viljandi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles