Algas suur noorte videovõistlus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Sihtasutus Innove kuulutas Tartus «Intellektika» messil oskuste aasta inspiratsiooniüritusel välja suure  üldhariduskoolide VI–XII klassi õpilastele mõeldud videovõistluse. Sellega tahetakse panna noori mõtlema oma tulevasele elukutsele ning analüüsima oma oskusi sellest vaatevinklist.

Võistlusele esitatav videoklipp peab väljendama mõnda konkreetset oskust, mida osaleja valdab ja mis võiks olla tulevikus tema erialavaliku aluseks. Osalemiseks tuleb filmida kuni kahe minuti pikkune video oma oskuse teemal ja riputada see YouTube`i. Seejärel täita oskuste aasta veebilehel konkursi ankeet, lisada sinna YouTube`i video link ja postitada see.

Võistlus on individuaalne ning töid saab esitada kahes vanusekategoorias: VI–IX klass ja X–XII klass. Innove premeerib mõlema vanuseklassi võitjat mobiiltelefoniga iPhone SE. Eriauhinnana paneb Rajaleidja keskus välja oma meenete kinkekotid ja Eesti tööandjate keskliit vee- ja põrutuskindla seikluskaamera GoPro Hero 5 Session, mis on noorele suvisteks ettevõtmisteks ideaalne kaaslane.

Võistlustöid saab esitada 27. märtsini.

7. aprillil avalikustab žürii kümme paremat tööd, mis osalevad 28. aprillini oskuste aasta Facebooki lehel rahvahääletusel. Võitjad kuulutatakse välja 4. ja 5. mail Tallinnas messil «Noor meister». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles