Karikad kuuluvad Suure-Jaani ja Põltsamaa esindusele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiskonnade koondvõit õnnestus teenida Suure-Jaani esindusel.
Naiskonnade koondvõit õnnestus teenida Suure-Jaani esindusel. Foto: Erakogu

Eelmisel laupäeval sai lõpplahenduse viis kuud väldanud Sürgavere võrkpallisari.

Meeste turniiril, mis leidis tänavu aset 19. korda, teenis kümne võistkonna konkurentsis kokkuvõttes esikoha Põltsamaa esindus. Naiskonnad tegid sarjas kaasa kaheksandat aastat ning seekord õnnestus kuue osaleja seas koondvõit võtta Suure-Jaani esindusel.

Eriliselt tasavägiseks kujunes tänavu naiste turniir. Peakohtunik Arne Miilenil tuli viimasel etapil liita ja lahutada, aga peamiselt siiski summeerida, sest kolme võistkonna vahel tekkinud surnud ring vajas lahtiharutamist. Matemaatika ja visa mäng koos andsid tänavu etapivõidu ja ka sarja esikoha Suure-Jaanile esindusele. Võitjale järgnesid nii viienda etapi kui kogu sarja koondtabelis Päri ja Saarepeedi. Neljandana lõpetas sarja naiskond Vallakad, viiendana Tarvastu ja kuuendana Imavere.

Meeste üldtabelisse viimane mängupäev enam muudatusi ei toonud. Kindlalt võitis sariturniiri Põltsamaa, teise koha saavutas Sanok ja kolmanda kohaga pidi leppima Sürgavere. Viimase etapi võitnud meeskond Ruusi sai kokkuvõttes neljanda koha ning viiendana mahtus üldpingerea esimesse poolde veel meeskond Partner. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles