Naiskond teenis esiliigas raske võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
VilVoli naiskond alistas kolmapäeval Tallinnas Neemeco naiskonna.
VilVoli naiskond alistas kolmapäeval Tallinnas Neemeco naiskonna. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäeval lõppes Eesti naiste võrkpallimeistrivõistluste esiliigas 11. voor ning hooaja lõpuni on jäänud veel kolm vooru. Viimatises mängus saavutas VilVol võõrsil raske võidu Neemeco / Gerardo`s Toysi üle. Uueks liidriks tõusis esmaspäeval Sparta alistanud Peetri Võrkpalliklubi.

Viljandi spordikooli õpilastest koosnev VilVoli naiskond võitis Neemeco / Gerardo`s Toysi vastu esimese geimi 25:21. Teise geimi ta aga kaotas 12:25 ja kolmanda 18:25. Seejärel näitas VilVol taas kindlamat mängu ning võitis neljanda geimi 25:13 ja viienda 15:10.

Peetri Võrkpalliklubi mängis koduväljakul Sparta üle 3:1 ja tõusis liigas esikohale Mectus Tartu / TKSK ette.

Pärast 11 vooru on turniiritabeli tipus äärmiselt põnev. Esikohta hoidval Peetri ja teisel kohal paikneval Tartu võistkonnal on kirjas kaheksa võitu ja 25 punkti. Sparta ja Saaremaa/Kuressaare järgnevad samuti kaheksa võiduga, kuid Spartal on koos 24 ja Saaremaa/Kuressaarel 21 punkti.

Viljandi esiliiga naiskond hoiab 14 punktiga kuuendat kohta. Oma järgmise kohtumise peab ta 26. veebruaril Kesklinna kooli saalis Saaremaa naiskonnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles