Mõisaküla peatuses suitsetanud ootaja bussile ei pääsenud

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõitasoovija ei kiirustanud Mõisaküla ootekoja kõrval suitsetamisega, sest bussijuht ei avanud uksi. Bussijuht ei avanud aga uksi, sest inimene suitsetas rahulikult ega ilmutanud soovi bussile pääseda.
Sõitasoovija ei kiirustanud Mõisaküla ootekoja kõrval suitsetamisega, sest bussijuht ei avanud uksi. Bussijuht ei avanud aga uksi, sest inimene suitsetas rahulikult ega ilmutanud soovi bussile pääseda. Foto: Elmo Riig

Jaanuari eelviimasel päeval tabas üht Mõisakülas bussi oodanud meest ebameeldiv üllatus, kui bussipeatusse sõitnud liinibuss ei avanudki uksi ja lahkus teda peale võtmata.

Mõisaküla linnapea Ervin Tambergi jutu järgi olevat buss olnud 23. jaanuaril kell 16.40 kenasti väikelinna bussiootekoja juures. Abja-Paluojale sõita soovinud, aga bussist maha jäänud mees jutustas Tambergile, et kell 16.45 käivitas osaühingu Automen juht mootori ning sõitis uksi avamata minema.

Segaduses sõitasoovija arvas esmalt, et juht on purjus, ja andis oma kahtlusest ka politseile teada. Politsei fikseeris hiljem, et roolis olnud mees oli kaine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles