Puhkus kasvatas spordimehe isu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nädala eest 27. sünnipäeva tähistanud viljandlane Kaur Kuslap on pärast põgusat vahepausi tagasi tippsportlase elu juures. Pilt on tehtud mullu novembris Viljandis peetud sisesõudmise võistlusel.
Nädala eest 27. sünnipäeva tähistanud viljandlane Kaur Kuslap on pärast põgusat vahepausi tagasi tippsportlase elu juures. Pilt on tehtud mullu novembris Viljandis peetud sisesõudmise võistlusel. Foto: Elmo Riig

Eelmisel aastal tippsportlasena aja maha võtnud ja veidi vaimu turgutanud sõudja Kaur Kuslap teeb taas tugevasti trenni ning motivatsioonipuuduse üle ei kurda.

Kui vahetevahel võtavad sportlasest tudengid akadeemilise puhkuse, et keskenduda mõnda aega spordile, siis Kaur Kuslap käitus vastupidi: tegi pausi tippspordist, et keskenduda õpingutele.

Oma elust ligemale 15 aastat akadeemilise sõudmisega tegelnud ja alatest 2009. aastast praeguse Eesti sõudetippude vormija Matti Killingu treeningrühmas rassinud Kuslap tunnistas, et vaimselt ja füüsiliselt väga kurnava 2015. aasta hooaja järel tekkis väsimus ja isegi tüdimus. «Oli näha, et mu elus on asju, mis nõuavad spordist enam tähelepanu. Keskendusin ülikooliõpingutele ning tegin koolis kaasa oma esimese kevadise sessi. Tavaliselt oleme sel ajal juba laagrites rüganud,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles