Töötukassa tunnustab koostööpartnereid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toom Tekstiili tehas.
Toom Tekstiili tehas. Foto: Elmo Riig / Sakala

Töötukassa tunnustab täna, 17. jaanuaril viiendat korda tööandjaid, omavalitsusi ja koostööpartnereid, kellega on tehtud tõhusat koostööd inimeste tööle aitamiseks. Paremate partnerite nimetamises said kaasa rääkida kõik töötukassa maakondlikud osakonnad.

Viljandimaalt pälvib ametkonna aasta tööandja tunnustuse aktsiaselts Toom Tekstiil, aasta koostööpartneri nimetuse Hille Krusberg ja omavalitsusest pälvib tunnustuse Võhma linn.

Töötukassa juhatuse esimees Meelis Paavel kõneles, et ametkond aitas mullu tööotsingutel 79 029 inimest ning vahendada oli 54 000 tööpakkumist.

«Koostööpartnereid, kelle hulka kuuluvad tööandjad, omavalitsused, kutse- ja kõrgkoolid, koolitusasutused ja vabakonna esindajad, on töötukassal ligi 13 000 ning praeguseks oleme sõlminud koostöölepped juba 30 suurettevõttega,» kõneles Meelis Paavel.

Tunnustusüritus algab teisipäeval kell 12 Estonia valges saalis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles