Ühistu küsib veekeskuse maa eest kahte krunti (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Et veekeskust kesklinna rajada, on vaja muuta kogu suure kvartali planeeringut ning erakätes olevad krundid tuleb panna veekeskuse heaks tööle.
Et veekeskust kesklinna rajada, on vaja muuta kogu suure kvartali planeeringut ning erakätes olevad krundid tuleb panna veekeskuse heaks tööle. Foto: Marko Saarm

Viljandi Tarbijate Ühistu (VTÜ)  saatis linnajuhtidele kirja seitsme detailplaneeringut puudutava sooviga, mille täitmise järel võiks ühistu oma maatüki veekeskuse rajamiseks anda.

Esiteks soovib ühistu vastu saada linnale kuuluvat maatükki, mis asub Tallinna tänava ääres kaubamaja ja SEB pangahoone vahel. Lisaks tuleb see krunt muuta ärimaaks. Samuti tahab ühistu väikest maatükki Maksimarketi taga asuvast haljasalast, et laiendada sinna suure poe klientidele vajalikku parklat.

Soovide hulka käib ka kesklinnas spordihoonest Turu tänavani ja kaubamajast Kaalu tänavani ulatuva krundi projekteerimine nii, et sinna saaks hooneid juurde ehitada ning säiliks autodega juurdepääs parklasse.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles