Kuidas tasased Mulgi tüdrukud tunni ajaga tuuri ajada

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Beyond Beyond täies hoos. Pildil esiplaanil (vasakult) Gevin Niglas, Karl Killing ja Frederik Küüts. Küütsi kitarrikaela tagant paistavad ka pundi väikseimat kasvu liige Frank Pintsaar ja taustajõuks appi tulnud basskitarrist.
Beyond Beyond täies hoos. Pildil esiplaanil (vasakult) Gevin Niglas, Karl Killing ja Frederik Küüts. Küütsi kitarrikaela tagant paistavad ka pundi väikseimat kasvu liige Frank Pintsaar ja taustajõuks appi tulnud basskitarrist. Foto: Elmo Riig

Teismeliste rõõmuks loodud kodumaine poistebänd Beyond Beyond on tuule tiibadesse saanud ja annab esimesi kontserte. Möödunud nädalal painutas punt Viljandi pärimusmuusika keskuse lavalaudu

Räägime alustuseks natuke taustast.

Muusikahuvilistele pole kindlasti võõras Stig Rästa nimi. Seda Eurovisiooni trallis mitmel korral laineharjale kerkinud muusikut ja heliloojat seostati pikka aega kultusansambliga Traffic. Nüüdseks on ta sellele koosseisule kaabut lehvitanud ning elatub põhiliselt teistele lugude kirjutamisest ja popmuusika produtseerimisest. Nii kodumaal kui piiri taga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles