Toatäis parimaid sõpru

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelgukoerad tööhoos. Esireas husky’d Milka ja Zalto ning nende taga Sally ja Chief. Juhib loomulikult perenaine isiklikult.
Kelgukoerad tööhoos. Esireas husky’d Milka ja Zalto ning nende taga Sally ja Chief. Juhib loomulikult perenaine isiklikult. Foto: Tiina Topoleva

Liane Lubi õpib loomaarsti abiks. Loomulikult on temagi kodus ruumi lemmikutele. Aga juttu ei tule punnis põskedega hamstrist ega kirjust kiisukesest, vaid kuuest pirakast kelgukoerast. 

Loeme siis semud kohe ka üles. 7,5-aastane Milli, 5,5-aastane Sally, 3-aastane Chief ja 6-kuune Lumi on Alaska malamuudid, kohe neljaseks saav Zalto ja kahene Milka aga Siberi husky’d.

Milli on tõeline reisisell, kes on perega kaasas käinud Poolas, Saksamaal, Prantsusmaal, Luksemburgis ning loomulikult Lätis ja Leedus. «Ta on selline rahulik ja igavesti mõnus reisikaaslane,» kirjeldab lemmikut perenaine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles