Töötukassa leidis paremad ruumid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassas saavad sisseastujad esimese juhatuse infolauast kas Hellevi Talimaalt (paremal) või Piret Jürgenilt.
Töötukassas saavad sisseastujad esimese juhatuse infolauast kas Hellevi Talimaalt (paremal) või Piret Jürgenilt. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eilsest võtab töötukassa Viljandimaa osakond kliente vastu uutes ruumides Tallinna tänav 19/21 ehk Mainori majas.

Suur oranžikirjaline silt juhatab maja Jakobsoni tänava poolsesse tiiba. Oranžide triipudega on ka välisuks ning sees jäävad silma sama värvi toolid ja muud detailid, isegi töötajate kaelarätid.

«Oranž on töötukassa värv,» ütles juhataja Merit Laan.

Tema sõnul on eile avatud ruumides eelmistega võrreldes palju lahedamad tingimused, kuigi põrandapinda pole varasemast rohkem.

«On valgust, õhku ja hea planeering. Sama tähtis on asukoht keset linna,» rääkis ta. Ja suur osa mööblit on päris uus, sest vana vajas hädasti väljavahetamist.

Seni asus töötukassa Leola maja Kivi tänava poolses tiivas, äärmisest uksest tuli tõusta kolmandale korrusele. Kõige rohkem oli seal häirinud ventilatsiooni puudumine.

Asukoha vahetus pole paljudele üllatus, sest asutus on selle kohta teavet jaganud mitmel viisil. Nii olidki juba avapäeva esimestel minutitel kliendid kohal.

Senises kohas Leola majas paiknes asutus kaks aastat ning talle eelnenud tööturuamet oli töötanud sealsamas 2000. aastast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles