Toitu annetati üle 1,7 tonni

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa Toidupanga koordinaator Teivi Toomsalu oli pildistamise ajal sorteerimas toidukraami, mille annetasid Uku keskuses Rimi kaupluse külastajad laupäeval.
Viljandimaa Toidupanga koordinaator Teivi Toomsalu oli pildistamise ajal sorteerimas toidukraami, mille annetasid Uku keskuses Rimi kaupluse külastajad laupäeval. Foto: Elmo Riig

Toidupanga reedesel ja laupäevasel toidukogumisaktsioonil Viljandis annetasid kolme kaupluse kliendid söödavat ja joodavat 1758 kilo jagu.

Viljandimaa toidupanga koordinaator Teivi Toomsalu ütles, et nagu tavaliselt, kogunes kõige rohkem putrusid, makaronitooteid, jahu ja riisi. Aastaajale omaselt oli üksjagu ka piparkooke.

«Arvan, et annetatud toidu kogus oli väga hea. Nüüd on meie ladu täis,» lausus ta. «Tänan annetajaid ja meie vabatahtlikke. Eelmine aktsioon oli oktoobris, siis annetati Viljandis 1194 kilo toidukraami.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles