Läbi katuse kukkunud mees suri haiglas

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angaari katust katnud plekk andis järele ning töömees kukkus kõrgelt betoonist põrandale.
Angaari katust katnud plekk andis järele ning töömees kukkus kõrgelt betoonist põrandale. Foto: Marko Saarm

Reede õhtupoolikul juhtus Viljandi raudteejaama ristmiku lähistel Pärnu maantee äärse angaari katuse paigaldamisel ränk õnnetus, kui töömees katusest läbi kukkus.

Katusetöid tegi seal osaühing Mulgi Ehitus, mille juht Rein Kessler kinnitas hiljem, et nad vahetasid angaaril plekki ning töömees kukkus seda tehes katusest läbi betoonpõrandale. Kukkumise kõrgus oli kümmekond meetrit. Et hoone oli lukus ja valve all, võttis kannatanu juurde pääsemine aega ja selleks tuli appi võtta ketaslõikur. Viljandi kiirabi viis raskes seisus kannatanu ära ning toimetas kohe Tartu haiglasse. Järgmisel hommikul andis politsei pressiesindaja Kerly Virk teada, et paraku ei õnnestunud mehe elu päästa. Ta suri reede õhtul haiglas.

Õnnetusse sattunud 27-aastane noormees oli Mulgi Ehituses ametis olnud kuu aega. Laohoone katuse vahetamine oli tema esimene suurem töö selles ettevõttes, varem oli ta teinud vaid abitöid. Rein Kessler ütles, et noormees ei olnud õnnetuse hetkel katusel üksi ning temaga koos oli veel kaks töötajat, neist üks kogenud katusespetsialist, kes vastutab turvaohutusnõuete eest. Ettevõtte juht kinnitas, et kasutati julgestusnööri ning kõik turvarakmed olid kinnitatud. Mingit allahindlust tema jutu järgi ohutuses ei tehtud. Hukkunud noormees oli läinud angaari juurde appi vana katust maha võtma kaks päeva varem. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles