Ugala pere käis ehitustolmu alt uut teatrivaimu otsimas

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimased kümme kuud ehitustandriks olnud Ugala teatrimajas sunniti eile õhtupoolikul tunniks ajaks masinad vakka ning teatri töötajad kogunesid koos 150 ehitusmehega ühise kringlilaua ümber.

See oli pärast ehituse algust esimene kord, mil kogu Ugala kollektiiv sai võimaluse kapitaalremonti läbivas hoones ringkäik teha ja tulevasi tööruume uudistada. Ühtlasi viidi uue kuju saanud väikeses saalis läbi asutuse igakuine majakoosolek ning paigaldati suurde saali sümboolselt esimene publikutool.

Ehkki eile maja sisemuses avanenud vaatepilt ei lubanud veel üheski aspektis aimata tööde lõpu peatset lähenemist, kinnitasid Riigi Kinnisvara aktsiaseltsi ja ehituse peatöövõtja Nordecon esindajad, et kõik pingutavad selle nimel, et teatripere saaks Pargi tänava ajutiselt pinnalt tagasi oma koju kolida veebruari lõpus. Selline on kokkulepe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles