Parlamendi küpsuseproov

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helmut Hallemaa
Helmut Hallemaa Foto: Kristi Markov

​«Ma palun kiirabi,» lausus Viljandi linnapea Ando Kiviberg 2015. aasta veebruaris linnavolikogu istungil pärast Helmut Hallemaa 20. küsimust ning vajus ohates toolile. Meedikuid ei kutsutud. Aga küsija tõstatas linnaeelarve formaalseid detaile puudutavaid teemasid veel ligi pool tundi.

«Ma palun kiirabi,» lausus Viljandi linnapea Ando Kiviberg 2015. aasta veebruaris linnavolikogu istungil pärast Helmut Hallemaa 20. küsimust ning vajus ohates toolile. Meedikuid ei kutsutud. Aga küsija tõstatas linnaeelarve formaalseid detaile puudutavaid teemasid veel ligi pool tundi.

Aasta varem kutsus linnapea samas saalis kohalikke poliitikuid üles tegema edaspidi oma tööd nii, et selle tulemusena ei tunneks linnavalitsuse reaametnikud, ennekõike õrnema hingega naised, end sagedastest järelepärimistest ja kahtlustustest terroriseerituna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles