Kõpu volikogu liikmed kavatsevad poolt valitsust umbusaldada (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõpu volikogu (laua ümber) ja vallavalitsuse (seina ääres) suhted on nii sassi läinud, et osa volikogu liikmetest tahab mõne valitsusse kuuluja välja vahetada. Üks vallavalitsuse liige otsustas seepeale ise ära minna.
Kõpu volikogu (laua ümber) ja vallavalitsuse (seina ääres) suhted on nii sassi läinud, et osa volikogu liikmetest tahab mõne valitsusse kuuluja välja vahetada. Üks vallavalitsuse liige otsustas seepeale ise ära minna. Foto: Marko Saarm

Mõni Kõpu vallavolikogu liige leiab, et osa vallavalitsuse liikmeid venitab pahatahtlikult haldusreformi tegemist, ning kavatsevad neile järgmise nädala keskel umbusaldust avaldada.

«Kurb, et asjad on nii läinud, sest väikses vallas ei peaks sellist kaklust olema,» nentis vallavanem Siim Avi. «Aga umbusaldamise põhjuseks on puhtalt kalender ja matemaatika.»

Sabotaaž või mitte?

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles