Paar väljasõitu ja kolmikavarii avasid liikluses talvehooaja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolme auto mõlkimisega lõppenud avarii Viljandis Reinu teel oli õnnelik õnnetus, sest ükski inimene viga ei saanud. Ühtegi raskemat avariid Viljandimaal eile ei registreeritud.
Kolme auto mõlkimisega lõppenud avarii Viljandis Reinu teel oli õnnelik õnnetus, sest ükski inimene viga ei saanud. Ühtegi raskemat avariid Viljandimaal eile ei registreeritud. Foto: Marko Saarm

Paar väljasõitu ja üks plekimõlkimisega lõppenud kolmikavarii oli ööl vastu eilset libedaks muutunud teede tulemus. Politsei hindas seda eile lõuna ajal päris heaks.

«Tundub, et siinsed liiklejad oskavad olukorda arvestada ja on nõus ka gaasipedaaliga tagasi hoidma,» võttis Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juht Alar Sadam kolmapäeva pärastlõunal olukorra kokku. «Põhja-Eesti ja mõne teise Eesti piirkonnaga võrreldes oli meil märkimisväärselt rahulikum ning peataolekut ei olnud.»

Viljandimaal kulgevate riigimaanteede heakorra eest hoolitseva ettevõtte Vooremaa Teed hooldejuht Andrus Veerla ütles eile pärastlõunal, et öösel lumetõrjet alustanud hooldemehed said hinge tõmmata alles keskpäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles