10-eurone vargus läheb maksma 700 eurot

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma Konsumis vargil käimine tõi ühele 52-aastasele mehele kaasa kriminaalkaristuse ning kohustuse maksta kinni peaaegu 700 euro suurune kohtupidamise kulu.
Võhma Konsumis vargil käimine tõi ühele 52-aastasele mehele kaasa kriminaalkaristuse ning kohustuse maksta kinni peaaegu 700 euro suurune kohtupidamise kulu. Foto: Elmo Riig

Suvel poest tüki juustu, karbi šašlõkki ja kommipaki varastanud 52-aastane mees veetis varguse järel kaks päeva arestikambris ning leppis kohtus kuue kuu pikkuse tingimisi vangistusega. Riigile tuleb tal varguse eest tasuda 693 eurot.

Kui 52-aastane Üllar oli 25. juulil Võhma Konsumi kassast kolme varastatud asjaga läbi hiilinud, võttis turvatöötaja ta kinni ja kutsus politsei. Mehe taskutest leitud kraami väärtuseks hinnati 10 eurot 24 senti. Üllarile oli see aga aasta jooksul juba kolmas kord poevargusega vahele jääda ning seetõttu algatati tema suhtes kriminaalmenetlus.

Poest viidi Üllar paariks päevaks arestikambrisse ja oktoobris jõustus tema kohtuotsus, millega ta kokkuleppemenetluses nõus oli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles