Kondase keskus ootab õpilasi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kondase keskus.
Kondase keskus. Foto: Elmo Riig

17. septembril avati Kondase keskuses Viljandis elava Ameerika kultuuriloolase ja kollektsionääri R. Paul Firnhaberi kogude näitus. Väljas on seitse teemat: «Daumier´ kultuurist», «Näod», «Tekstiilid», «Väikesed esemed», «Ikoonid», «Surmatants» ja «Lemmikud». Näitused ei taha anda täiuslikku teemaülevaadet, pigem püüavad ühe inimese vaatenurga kaudu õpetada vaatajaid asju avastama, hoidma ja väärtustama

Et kestab koolivaheaeg, ootab keskus õpilasi osalema väljapanekut tutvustavates muuseumitundides. Uudistama on oodatud noored alates keskmisest koolieast kuni täiskasvanuteni välja. Muuseumitunnis osalejatel palutakse kodust kaasa võtta mõni endale tähtis väike ese. Olenevalt grupi suurusest 30 minutit kuni üks tund kestva tutvustuse ajal uuritakse näituseeksponaate ja kaasavõetud esemeid ning koostatakse neile legend.

Registreerumiseks vajaliku info leiab Kondase keskuse kodulehelt aadressil kondas.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles