Tarvastu valda jõudsid uhked porivaibad

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellise efektse grafiti kujutise ja Mulgi mustritega porivaip paigaldati eile hommikul Tarvastu noortekeskusesse.
Sellise efektse grafiti kujutise ja Mulgi mustritega porivaip paigaldati eile hommikul Tarvastu noortekeskusesse. Foto: Alar Karu

Tarvastu vallamajja, rahvamajja, noortekeskusesse ja raamatukokku pandi eile hommikul maha Mulgi kaaruspaela kujutisega porivaibad.

Ainulaadse disainiga vaibad on tehtud osaühingus Lindström. Noortekeskusesse jõudnud jalaalune on grafiti pildiga, vallamaja omal on Mulgi muster ja vana kivimüüri kujutis ning selle ühel kivil on näha valla esmamainimise aasta 1867. Raamatukogu vaibale on märgitud selle asutamise aeg.

 «Maas on need väga efektsed ja inimesed on neid silmates rõõmsad – saavad kohe aru, et on jõudnud Mulgimaale,» rääkis Tarvastu vallavanem Alar Karu. «Porivaip ei pea olema inetu, enda ümber tasub rohkem ilu luua.» Tema teada on mulgipärased porivaibad ka Viljandis Maaelu Edendamise Sihtasutuses ja Jaani lihapoes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles