Pisimajade ehitamisega on algust tehtud

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plaanide kohaselt juunikuuks valmiva nelja maja asukohas on pinnas kooritud ja kruusaga täidetud ning õue peal on ekskavaator.
Plaanide kohaselt juunikuuks valmiva nelja maja asukohas on pinnas kooritud ja kruusaga täidetud ning õue peal on ekskavaator. Foto: Marko Saarm

Viljandis Tartu ja Posti tänava vahel laiuval maatükil, kus suvel valmis vanast puidutöökojast kortermaja, on asutud kinnisvaraarenduse järgmise osa kallale: ehitama nelja tillukest eramut.

Plaanide kohaselt juunikuuks valmivate hoonete asukohas on pinnas kooritud ja kruusaga täidetud ning õue peal on ekskavaator. «Võib öelda, et tööd on alanud,» nentis kinnisvaraarendaja Laur Kivistik.

Värske kortermaja taha kerkivate ühe- ja kahekorruseliste eramute põhjapindala on vaid pisut rohkem kui 30 ruutmeetrit. Kivistik on varem öelnud, et need on mõeldud tudengitele ja noortele peredele üüripindadeks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles