Mulgimaa pealinnas pakkus presidendist rohkem elevust Evelin

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Hendrik Ilves on kahel korral, nii ametiaja alguses kui lõpus, surunud kätt Abja gümnaasiumis kooliteed alustavatel lastel. Tänavu 1. septembril sai tema käest aabitsa 14 last.
Toomas Hendrik Ilves on kahel korral, nii ametiaja alguses kui lõpus, surunud kätt Abja gümnaasiumis kooliteed alustavatel lastel. Tänavu 1. septembril sai tema käest aabitsa 14 last. Foto: Elmo Riig

Veel viimaseid päevi Eesti Vabariigi presidendi ametis olevat Toomas Hendrik Ilvest on Abja-Paluojal elavad inimesed näinud nii kohalikus Konsumis kui saateautodega Ärma talu poole kihutamas. Ametiajast jättis sinna suurema jälje aga endine presidendiproua.

Thea Suvi
Thea Suvi Foto: Elmo Riig

Kirikupoes Vikerkaar töötav Thea Suvi (pildil) ütles, et sellesse poodi president ega tema proua ei sattunud, küll aga nägi ta neid vahel toidupoes. «Elevust ikka tekitas, kui elab siinsamas,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles