Võidukellad kõlisesid vaid leedulastele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedulane Valdas Martinkus teenis Viljandis võidu mõlemal turniiripäeval. Laupäeval peetud Sakala grand prix’ võidu viis ta endaga kaasa kolmandat korda.
Leedulane Valdas Martinkus teenis Viljandis võidu mõlemal turniiripäeval. Laupäeval peetud Sakala grand prix’ võidu viis ta endaga kaasa kolmandat korda. Foto: Elmo Riig

Nädalavahetusel sai Viljandis hoo sisse mõnda aega vaikselt tuksunud lauatennisehooaeg. Traditsioonilisel Sakala grand prix` turniiril ja klubi karikasarja avaetapil tegi kaasa esinduslik rahvusvaheline seltskond.

Tõsi, Eesti tipptegijad jäid tänavu tulemata, sest rahvuskoondis, kuhu kuulub ka meie maakonna esinumber Rivo Saaremäe, tegi samal ajal kaasa Balti meistrivõistlustel Leedus. See võistlus oli neile ühtlasi osa valmistumisest eile Rootsis peetud Euroopa võistkondlike meistrivõistluste kvalifikatsioonimatšiks rootslastega.

Viljandi turniiridel oli Sakala klubi juhatuse liikme Peeter Allikoja sõnul sadakond osalejat, nagu on olnud ka varasematel aastastel. «Laupäeval peetud Sakala grand prix` turniiril oli osalejaid veidi üle saja, pühapäevasel karikasarja etapil täpselt sada,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles