Koolide esindused selgitasid karikaomanikke

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noormeeste jalgpalliturniiri võitis Kesklinna kooli esindus.
Noormeeste jalgpalliturniiri võitis Kesklinna kooli esindus. Foto: Margit Kurvits

Kolmapäeval ja neljapäeval mängiti Viljandimaa koolide kuuenda kuni üheksanda klassi jalgpalli karikavõistlusi.

Esimesel päeval Viiratsi staadionil peetud tütarlaste mõõduvõtul osales kuus võistkonda. Kõik nad mängisid omavahel läbi ehk iga võistkond sai mängida viis mängu.

Kolme võidu ja kahe viigiga lõpetasid päeva Heimtali ja Mõisaküla kool. Et omavaheline mäng jäi nendel koolidel viiki, tuli parema selgitamiseks lugeda löödud väravaid. Heimtali oli turniiri jooksul löönud kuus ja Mõisaküla neli väravat, seega viis võitjakarika endaga Heimtali põhikool. Võitnud võistkonnas mängisid Carmen Wang, Berit Lehtsaar, Karolina Niinelo, Ebe Meos, Sandra Puura, Kristi Mägi, Ann-Marii Hunt, Andrea Tomson ja Hanna Kristin Kuusik. Võistkonna õpetaja on Marko Koks.

Kolmanda koha saavutas Viljandi Jakobsoni kool, neljanda Halliste kool, viienda Viljandi Kesklinna kool ning kuuenda Paistu kool.

Neljapäeval peet noormeeste turniiri, millel osales 12 võistkonda. Mängiti kahes alagrupis ning seejärel peeti vahemängud mõlema alagrupi kahe parema võistkonna vahel. Pärast vahemänge pääsesid finaali Jakobsoni ja Kesklinna kool.

Võitjatena väljusid turniirilt Kesklinna kooli võistkond koosseisus Raimond Tulp, Germo Paas, Raik Andre, Mihkel Lõpp, Jaan-Raimo Ritson, Martin Palmiste, Janno Lukas, Andres Hermann Ritval, Sten Eric Persidski ja Raigo Joala. Võistkonna õpetaja on Jaak Luhakooder. Teise koha sai Jakobsoni ja kolmanda koha Paalalinna kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles