Ratturid sätivad end tiitlivõistluste stardijoonele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustverest pärit Josten Vaidem stardib laupäeval Prantsusmaal U-23 klassi grupisõidus kuueliikmelise Eesti meeskonna koosseisus.
Olustverest pärit Josten Vaidem stardib laupäeval Prantsusmaal U-23 klassi grupisõidus kuueliikmelise Eesti meeskonna koosseisus. Foto: Erakogu

Eile Prantsusmaal alanud Euroopa jalgratturite maanteesõidu meistrivõistlustel stardivad Eesti koondise vormis ka kaks Viljandi rattaklubi noormeest Josten Vaidem ja Joosep Sankmann.

Lisaks neile on Prantsusmaal naiste eliitklassi grupisõidus rajal mullu Suure-Jaani valla parimaks naisjalgratturiks nimetatud Liisa Ehrberg.

Nice’ist terroriohu tõttu Loode-Prantsusmaale Bretag­ne’i regiooni idaossa Plumeleci viidud Euroopa meistrivõistlused on erilised eelkõige selle poolest, et seal on esimest korda kavas ka meeste eliitklassi sõidud. Täna teeb seal temposõidus kaasa eestlasest profirattur Rein Taaramäe. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles