Viies on viimane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontsert «Piiblilaulud» toob Pauluse kirikusse esinema organist  Tuuliki Jürjo (paremal) ja dueti Klassika. Duetti laulavad sopran  Tatjana Drobõševa ja metsosopran Izida Galimova.
Kontsert «Piiblilaulud» toob Pauluse kirikusse esinema organist Tuuliki Jürjo (paremal) ja dueti Klassika. Duetti laulavad sopran Tatjana Drobõševa ja metsosopran Izida Galimova. Foto: Erakogu

Reedel, 16. septembril kell 18 on Viljandi Pauluse kirikus kontsert «Piiblilaulud», millel esinevad Tuuliki Jürjo orelil ning duett Klassika koosseisus Tatjana Drobõševa (sopran) ja Izida Galimova (metsosopran).

Ettekandele tulevad Antonín Dvořáki «Piiblilaulud» ning Georg Philipp Telemanni, Rudolf Tobiase ja Tuuliki Jürjo helitööd. 

Kontsert on viies ja viimane mais alanud Pauluse kiriku orelikontsertide sarjast, mille eesmärk on pöörata tähelepanu selle kiriku katuse kandetalade armetule seisukorrale ja väärtustele, mis selle katuse all on. Muu hulgas on selles kirikus 1866. aastal meister Guido Knaufi käe all valminud Eesti suurim mehaanilise traktuuriga orel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles